Здрав дух в здраво тяло

Q-Ftetaria и Pulse Fitness се обединяват около една здравословна кауза. Всеки наш клиент ще има възможност да получи фитнес карта. Има два типа хора, едните се грижат за тялото си, а другите за душата си. Едните ходят на фитнес, а другите на ресторант. Ние от Q-Ftetaria се грижим и за тялото и за душата.
Всеки, който направи резервация на 088 42 32 167 получава карта за фитнес!
Насладете се на уюта, вкусните Q-Fteta и атмосферата на Q-Ftetaria. Отпуснете се и не мислете за калориите, ще се погрижим и за тях. Направи резервация по телефона и ще ти подарим Фитнес карта. Ние знаем, че късмета ви може да ви донесе и една бира 🙂

Започваме в понеделник 28 март 2022 год. до изчерпване на количеството.

ЗА PULSE FITNES
Pulse Fitness & Spa не са просто зали за тренировки, нито обикновени спа комплекси. Pulse са единствените по рода си у нас лайфстайл клубове – места, в които заедно със своите клубни членове осъществяваме общото си виждане за пълноценен живот. Начините на живот стават все по-многобройни, но нашите лайфстайл клубове не правят разграничение.
В Pulse Fitness всеки е това, което иска да бъде. Условието е само едно – желанието да бъдеш по-добрата версия на себе си.
Виж повече за Pulse Fitnes

Условия за ползване на фитнес карта:
– Дава право на достъп до фитнес, групови занимания и спа;
– Картата важи еднократно за един човек;
– Важи само за лица над 18-годишна възраст;
– Имате право да се възползвате от този тип карта само веднъж;
– Важи за обектите от веригата Pulse Fitnes & Spa на територията на градовете София;
– Картата не е поименна и може да се предостави на друг човек.